Перший магнітно-резонансний томограф від Уряду Японії уже в Україні

Уряд Японії, в рамках реалізації Японської Грантової Допомоги з Програми екстреного відновлення медичного сектору України, разом з Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) та компанією «Crown Agents Japan Limited», здійснюють поставку дев'яти магнітно-резонансних томографів в Україну.


Наша команда забезпечує монтаж обладнання, виготовлення та монтаж клітки Фарадея, установку спеціалізованих систем охолодження та вентиляції для МРТ та приміщень, встановлення і введення в експлуатацію МРТ у медичних закладах, а також гарантійне сервісно-технічне обслуговування обладнання.


Ми раді повідомити, що 9 липня 2024 року перший апарат 𝗩𝗮𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗘𝗹𝗮𝗻 𝟭.𝟱𝗧 був доставлений до Київського Інституту Серця. Цей апарат оснащений не лише кардіологічними програмами, але й програмами для всього спектру необхідних обстежень. Це особливо важливо у цей складний воєнний час, коли наші пацієнти потребують високоякісної медичної допомоги.


Ця ініціатива є важливим кроком у зміцненні медичного сектору України та забезпеченні доступу до сучасного діагностичного обладнання для наших лікарів і пацієнтів.